top of page
Search
  • annabellafere

Πότε και πως χρησιμοποιούμε το silver shampoo

Updated: May 1, 2022



Γεια σας και πάλι !! Καλό μήνα !!


Σήμερα θα μιλήσουμε για κάτι που αφορά μόνο τα ξανθά βαμμένα ή φυσικά μαλλιά και τα λευκά μαλλιά.


Αρχικά να πούμε ότι το silver ή purple σαμπουάν δεν μπορεί να κάνει ξάνοιγμα στα μαλλιά σας και ότι χρωματίζει μόνο (καθαρίζει τους χρυσούς/κίτρινους τόνους) σε μαλλιά ύψους τόνου 9 και 10 δηλαδή πολύ ανοιχτά ξανθά.


Το αποτέλεσμα στα μαλλιά μετά από κάθε χρήση είναι ανάλογο με το πόσο ανοιχτόχρωμα και χρυσά είναι τα μαλλιά, την ποσότητα του σαμπουάν που θα χρησιμοποιήσετε και τον χρόνο που θα μείνει πάνω στα μαλλιά.


Ωστόσο μπορείτε είτε απλά να λουστείτε με silver, είτε στο δεύτερο λούσιμο να τοποθετήσετε αρκετή ποσότητα silver σε όλα τα μαλλιά ή στα πιο χρυσά σημεία χωρίς να κάνετε μασάζ για να κάνει αφρό και να το αφήσετε 2-10 λεπτά ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μετά ρίχνετε λίγο νερό, αφροποιήτε, ξεβγάζετε και βάζετε απαραίτητα μαλακτική κρέμα ή μάσκα μετά από κάθε χρήση silver γιατί αφήνει λίγο πιο σκληρά τα μαλλιά.


Συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για το ποιό silver shampoo θα χρησιμοποιήσετε καθώς υπάρχουν αρκετές επιλογές ανάλογες με τις ανάγκες των μαλλιών σας και το αποτέλεσμα που θέλετε.


Xx




25 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page